Gașca Zurli, celebra companie de entertainment pentru cei mici, dar și pentru cei mari, condusă de Mirela Retegan, a lansat „Telefonul Iubirii”, o serie de linii telefonice la care cei mici au putut să sune pentru a sta de vorbă cu personajele preferate.

Fie că vorbim de Fetița Zurli, de Vrăjimăturica sau Lulu, personajele de basm din Gașca Zurli au găsit pentru fiecare dintre cei mici o vorbă bună, de încurajare, pentru a-i face să treacă mai ușor peste perioada de izolare impusă de pandemia de Covid-19.

„Aproape 30.000 de copii au sunat astăzi la Telefonul Iubirii, în live-ul de pe Gașca Zurli. Peste 200.000 de oameni au fost cu noi pe parcursul celor două ore. Ne-am dorit să le oferim prietenilor noștri o zi de Paști altfel. Personajele din Gașca Zurli au răspuns la telefoane și au vorbit cu copiii din toată România și din Diaspora. Două ore am ținut live-ul cu surprize și animație, cu concurs de ciocnit ouă, cu Iepurașul Rilă Iepurilă în sufrageria noastră. Nu știu dacă a mai făcut cineva asta în România, dar știu sigur că nimeni, în lume, nu a mai făcut asta în vreme de pandemie, cu resurse minime, într-o mână de oameni, dar cu mult entuziasm. Dorința noastră de a le face o sărbătoare copiilor a fost mai importantă decât lipsa resurselor tehnice. Bucuria copiilor care își auzeau personajele preferate la celălat capăt al firului a fost fantastică!”, a precizat Mirela Retegan, adică „Tanti Prezentatoarea”.

Mirela Retegan

Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, din România. Spectacolele prezentate în București, în țară, dar și în străinătate sunt despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Zurli a transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună și mai frumoasă.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. Gașca Zurli are peste 1 milion de abonați pe pagina de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *