Vodafone donează

Vodafone România a anunțat că donează 50.000 de euro pentru refacerea secției ATI a spitalului din Piatra Neamț care a fost distrusă de un puternic incendiu, în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, cei de la Vodafone anunță că donează această sumă:

„Suntem cu gândul alături de familiile victimelor incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Acum, mai mult ca oricând, e nevoie de solidaritate pentru a repune cât mai repede în funcțiune secția de terapie intensivă a spitalului. Contribuim cu 50.000 de euro pentru acest demers. #StrongerTogether”, se arată în mesajul companiei.

Potrivit ultimei informări făcute publice de Spitalul Județean Neamț, în urma incendiului, zece pacienți care se aflau în stare critică și primeau îngrijiri în secția ATI și-au pierdut viața. Este vorba de șapte bărbați și trei femei cu vârsta cuprinsă între 67 și 86 de ani. Ceilalți șase pacienți, care se aflau în salonul alăturat celui care a fost afectat în totalitate de incendiu, au fost transferați sâmbătă noapte către Spitalul modular din Lețcani.

Medicul care a intervenit pentru a salva pacienții internați în secția afectată de incendiu și care a suferit răni grave a fost transferat în această dimineață în Belgia, după ce aseară a primit îngrijiri la Spitalul Floreasca din București.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *